Верзаче | Trendseteri
Menu

Tag: Верзаче

„Versace“ со најновата колекција

4206
Екстраваганта и совершена Модната куќа Версаче одамна го прекина презентирањето на колекциите висока мода со ревии и преку фотосесии…