„Versace“ со најновата колекција | Trendseteri
Menu

„Versace“ со најновата колекција


Екстраваганта и совершена


Модната куќа Версаче одамна го прекина презентирањето на колекциите висока мода со ревии и преку фотосесии ги обелоденува специјалните креации кои можат да ги поседуваат само малкумина низ светот.

Колекцијата есен/зима 2019/20 имаа чест да ја облечат моделите Стела Максвел и Меган Рош.

  • „Во целост изработена рачно во Милано, новата „AtelierVersace“ колекција фузира инспирација од Американскиот Запад со Поп-Арт, Фовизам и фотографија која отсликува фантазија“ – пишуваат од брендот.

 

Погледнете ја колекцијата…