Вевчански Карневал | Trendseteri
Menu

Tag: Вевчански Карневал

Photo by: Роберт Атанасовски

Вевчански Карневал 2020

21398
Вевчански Карневал на насловна на „The Guardian“ за најдобра фотографија на денот   После вчерашната спектакуларна ноќ во Вевчани…