Супер гарден | Trendseteri
Menu

Супер гарден

Најголемиот расадник на хризантеми и љубичици во Скопје

Најголемиот расадник на хризантеми и љубичици во Скопје популарниот “Супер гарден“ ја отвори есенската сезона за своите потрошувачи. Хризантеми во сите бои и зимски љубичици кои во моментов се светски тренд, станаат хит во Скопје.

Super Garden

 

Еве можност да си го разубавите балконот или дворот со овие прекрасни цвеќиња кои ги има во сите бои. Од “ Супер гарден“ велат дека целта им е да го разубават секој дом, а цвеќето да донесе позитивна енергија во градското сивило. Сопственикот Игор Кузмановски додаде и дека намерно ја намалиле цената на хризантемите оти годинава посакал Скопје да замириса на хризантеми. Можете да си порачате на тел. 071 366 039 или на тел. 078 341313