“Стоп Бар” со најдобрата Караоке забава во Скопје | Trendseteri
Menu

“Стоп Бар” со најдобрата Караоке забава во Скопје

Стоп Бар со најдобрата Караоке забава во Скопје

 

 

 

Сакате добра забава? Сакате да ги пеете најголемите хитови?

Бидете дел од најдобрата журка во градот…

Оваа сабота, но и секоја следна, бидете дел од највозбудливото караоке шоу заедно со Ненад и диџеј Боби во Стоп Бар!

Бидете дел од најраспеаната забава во градот која е во организација на Big Bang Crew. Караоке со Ненад во Стоп Бар!

Резервирајте си на време!

078/54-91-91

Локација –  Стара Скопска чаршија