Скопје со вкус на Карибите | Trendseteri
Menu

Скопје со вкус на Карибите

Латино, салса, бачата, регетон и Casa – Cubana

 

 

 Casa Cubana ни ја носи душата на Карибите во центарот на Скопје.  Дали кафе, пијачка или коктел повеќе, во Кубанскиот е вистинското место да ја почуствувате Куба. Убаво место за добри дружби и забави.

Овој четврток како и секогаш е подготвен за љубителите на лaтинo ритaмoт со DJ-GoxXx, додека во петок веќе ве очекува дневна after-work забава со почеток во 16:00 часот со добропознатите BokaConga & Bobi Sax.

Сабота бидете дел од најлудата забава на DJ-Guardian, а во недела ќе ја почувствувате магијата на танцот со единствените Ка-Dance.

Локација: на кејот на Вардар, во строгиот центар на градот. 

Телефони за резервации: 078- 54 91 91, 072-311 792