Сара Мејс и Дамјан Пејчиноски ја промовираа песната “Лажев” со видео запис | Trendseteri
Menu

Сара Мејс и Дамјан Пејчиноски ја промовираа песната “Лажев” со видео запис

Сара Мејс и Дамјан Пејчиноски ја промовираа песната “Лажев” со видео запис

 

Сара Мејс и Дамјан Пејчиноски ја промовираа песната нивната нова песна која излегува во исто време со видео запис, а е насловена “Лажев”.

Музиката е на Сара Мејс и Дамјан Пејчиноски, текстот е на Сара Мејс, а аранжманот на Бојан Трајковски. Спотот, пак, е дело на Ѓорги Вацев и Пеце Здравковски, а кадрите се снимени во Македонска опера и балет.

Во продолжение ви предлагаме да ја слушнете новата песна и да уживате во видео спотот!