Раде Карпа | Trendseteri
Menu

Раде Карпа

Без Раде нема забава!

 

Ако не го знаеш Раде Карпа, не си од Скопје. Многу едноставно!

Најдобриот, најпознатиот и воедно најбараниот менаџер за добра забава во Скопје, „Раде Карпа“ кој успешно го води познатиот локал, Гнездо.

Како никаде на друго место, се истакнува со After Work забавите со Бени – Нон Стоп.  Со сите гости се однесува како да му се дома на слава. Насмеан и забавен успева атмосферата во Гнездо да ја направи пријатна.

Ако сакаш добра забава, барај го Раде!