Елеганти и модерни на работа без високи потпетици | Trendseteri
Menu

Елеганти и модерни на работа без високи потпетици

Деловни аутфити за оние кои не сакаат да носат штикли секој ден


Иако можеби деловните комбинации изгледаат подобро со високи потпетици, сепак не значи дека не може да изгледате добро во рамни чевли.

Не сите жени обожаваат секојдневно да носат високи потпетици, но тоа не значи дека не може да бидете стилски облечени за на работа.

Во продолжение погледнете неколку идеи како да „се носите“ на рамно: