Пролетен фустан со чизми | Trendseteri
Menu

Пролетен фустан со чизми

Идеална комбинација за меѓу-сезона


За деновите кога зимата уште трае, но температурите некогаш се пролетни, оваа комбинација ќе ви биде омилена.

Ќе изгледате средено во лесен, пролетен фустан со различни шари, а сепак нема да изгледате преразголено ако го комбинирате со ниски или високи чизми.

Одберете мини, миди или макси фустан, зависно од вашиот стил но и пригодата и комбинирајте ги со чизми во разни бои – нема да погрешите.

Изградете го својот нов стил – инспирирајте се