Носете го сонцето на себе | Trendseteri
Menu

Носете го сонцето на себе

Модни комбинации за топлите денови со жолти детали


Жолтата боја има моќ да ни го подобри расположението инстантно.

Па, кога наутро станувате мрзоволно и без енергија, најдобар начин да ја поттикнете активноста на телото и умот, е да почнете од облеката. Облечете нешто жолто уште денес.

Жолта кошула за на работа, жолто лежерно фустанче за на кафе, тенко џемперче како додаток на монохроматската комбинација… жолтата едноставно се носи секаде и секако.

Оваа сезона носете го сонцето на себе.