Нијанса на зелена која ќе биде хит ова лето | Trendseteri
Menu

Нијанса на зелена која ќе биде хит ова лето

„Neo Mint“ слаткаста и свежа – Тренд боја за ова лето

 

Ние сме сепак оптимисти и веруваме дека за релативно брзо време повторно ќе може безгрижно да излеземе од домовите и да се дружиме, и тоа облечени во последна мода, бидејќи ќе има време после корона. Но дотогаш трпеливо чекаме и ги почитуваме мерките.

Една од боите којашто е резервирана за апсолутен летен хит и моден погодок е токму минт зелената, во пастелна неон варијанта.

Оваа пастелна нијанса е слаткаста и свежа, ја има вметната на различни модни парчиња од сако до панталони, се комбинира умешно со неутрални тонови , но и со интензивни бои, а еве неколку примери од модните ѕвезди за инспирација.