Најубавите нокти на Кајли Џенер | Trendseteri
Menu

Најубавите нокти на Кајли Џенер

Ќе сакате да ги ископирате веднаш!

 

Најмладата светска милијардерка и beauty модулот, Кајли Џенер секогаш е инспирација кога е убавината во прашање. Овој пат, ќе се задржиме на нејзините нокти. За вас издвоивме фотографии од нејзиниот екстравагантен маникир, најдобрите нокти кои ќе сакате да ги ископирате веднаш.