Нај грдите чевли, кои некогаш сте ги виделе | Trendseteri
Menu

Нај грдите чевли, кои некогаш сте ги виделе

Искрено, не само што не се убави, тие се толку грди, што не знаеме дали би се осудиле да ги облечете

 
Можеме да кажеме слободно дека модната куќа Баленсиага, во последно време е водечка кога се во прашање грди чевли. Но исто така постојат и чевли кои мислиме дека е злосторство да се облечат. 
Погледнете сами!

Некои се толку необични, што неможеме да сватиме како некој дошол до идеата да ги креира. Или еве може да заклучиме да обожува шпагети, па својата љубов ја преточил во чевли, дизајнерката Iris van Herpen.

Moschino произведе жолти пердувести патики, штом ги видиме не потсетуваат на голема жолта птица.

Versace чизмите во кои се појави Jennifer Lopez не наидоа на одобрување од публиката.

Nike патиките со аквариум во кој плива златна рипка. Бизарно, зарем не?

Чизми и сандали инспирирани од женски полови органи. Kira Goodey е позната по креирање необични чевли.
Дали сте си знаеле дека постојат сандали чија потпетица е направена од заби? Да, постојат и незнаеме што да кажеме…
Дали си толку голем љубител на старки, да една не ти е доволна? Тогаш овие се за тебе! 
Дали би облекле нешто вакво? Или можеби имате уште некои да ни покажете…