Најдобрите мејкап решенија и фризури на црвениот ќилим | Trendseteri
Menu

Најдобрите мејкап решенија и фризури на црвениот ќилим

Најдобрите шминки и фризури на Британските Модни Награди 2019

 

Освен по гламурозните тоалети, ноќта на доделувањето на Британските Модни Награди во Лондон беше во знакот на убавите решенија на фризури и шминка, кои исто така ги следат модните трендови лансирани од познатите козметички и фризерски куќи.

Но сепак, сите ѕвезди не сјаea исто.

Еве ги најуспешните мејкап решенија и фризури на црвениот ќилим.