Најдобриот уличен стил во Лондон | Trendseteri
Menu

Најдобриот уличен стил во Лондон

Зачекорете во стилот на модерните дами

 

И покрај фактот дека сé уште има снег на поголемиот дел од светот, официјално е пролет. Затоа ние ви го издвоивме најдобриот  уличен  стил забележан на улиците на еден од  најпознатите модерни градови во светот, Лондон.