Photobooth Macedonia наградата за мустаќ 2016 | Trendseteri
Menu

Photobooth Macedonia го одбраа најдобриот мустаќ за 2016 година

Photobooth Macedonia наградата за најдибар мустаќ за 2016 година

 

Photobooth Macedonia наградата за најдибар мустаќ за 2016 година му ја доделија на моделот Ибрахим Сали од Скопје. Младиот скопјанец во огромна конкуренција од пријавени од цела Македонија со своите интересни мустаќи успеа да победи во ова необично  такмичење. Ибраџим вели ,дека секој ден се грижи за своите мустаќи, и дека сам си ги обликува. Тој е манекен и модел и досега има реализирано неколку фотосесии за модни брендови.

15134551_1846757315610806_6581583276244174496_n15037358_1843119459307925_6529869038345986460_n15320395_1855577748062096_1448277679_n