Casa Cubana & “Midnight Club” – свечено отварање оваа сабота | Trendseteri
Menu

Casa Cubana & “Midnight Club” – свечено отварање оваа сабота

Casa Cubana & “Midnight Club” – свечено отварање оваа сабота

 

Casa Cubana ни ја носи душата на Карибите во центарот на Скопје.  Дали кафе или коктел повеќе, во Casa Cubana сте на вистинското место да ја почуствувате Куба. Убаво место за добри дружби и забави.

Неделна агенда за оваа недела:

Исто така ви најавуваме големо отварање на дискотеката “Midnight” во Сабота 14.10. со Dj-Brick и недела со Dj-Mats. Дојдете и уживајте.