Меланиа Трамп имаше мала незгода, но претседателот успеа да ја фати пред да падне | Trendseteri
Menu

Меланиа Трамп имаше мала незгода, но претседателот успеа да ја фати пред да падне

Меланиа Трамп имаше мала незгода, но претседателот успеа да ја фати пред да падне

 

 

Првата дама на Америка, Меланија Трамп имаше мала незгода движејќи се кон хеликоптерот кој требаше да ги превезува заедно со Доналд за нивниот лет до Манчестер. Имено, додека се движеше имаше мала незгода на тревата, но претседателот Доналд Трамп успеа да ја фати пред да падне.

Меланија како и секогаш, изгледаше безпрекорно, облечена во морнарски капут и кафеави чизми со високи потпетици.