Марија Танасковска -природна убавина која ќе ве остави без здив! | Trendseteri
Menu

Марија Танасковска -природна убавина која ќе ве остави без здив!

Марија Танасковска -природна убавина која ќе ве остави без здив!

 

Дамите се почесто не изненадуваат со зголемени усни, а за разлика од порано кога беше табу да се открие дека корегирале некој дел на себе, денес не пропуштаат и јавно да се пофалат и да ги напрчат извештачените усни.

За среќа, се уште има такви што не ги фатила оваа манија, односно не се жртви на трендовите и се задоволни од она што им го дала мајката природа.

Младата скопјанка Марија Танасковска која има “само” 18 години претставува вистински синоним за убавина, женственост, елеганција и модерен изглед.

Се сложувате ли?