Најубавите ресорти на Малдивите | Trendseteri
Menu

Најубавите ресорти на Малдивите

Магијата на луксузот и летото: Најубавите ресорти на Малдивите


Малдивите се една од најубавите и најпосакуваните дестинации за летниот одмор за сите. Чисти, бели песочни плажи и кристално, проѕирна, тиркизна вода. Рај за сите сетила! Но, сепак достапна само за оние со подлабок џеб.

Но, ако сте упорни и верувате дека и вие еден ден ќе се најдете на вакво егзотично место како Малдивите, треба да ги имате на ум следниве места од кои ќе ви се одземе здивот…

 

1. Four Seasons Landaa Giravaaru

2. Cocoa Island

3. Anantara Kihavah Villas

4. W Retreat & Spa Maldives

5. Six Senses Laamu

6. Park Hyatt Maldives Hadahaa

7. Gili Lankanfushi

8. COMO Maalifushi

9. One & Only Reethi Rah

10. Huvafen Fushi

11. Cheval Blanc Randheli

12. Soneva Fushi

13. Shangri-La Villingili

14. Vela Private Island

15. Niyama