Лежерни комбинации со бели фармерки | Trendseteri
Menu

Лежерни комбинации со бели фармерки

Сезоната на бели фармерки може да ја прогласиме за отворена!


Додека во зима се трудиме малку да ги подзаборавиме белите фармерки, доаѓањето на сонцето и нешто повисоките температури ни даваат желба веднаш да ги вклучиме во секојдневните комбинации.

Постојат многу лежерни варијации во кои можете да ги носите белите фармерки, без оглед дали се широки или тесни.

Погледнете неколку идеи кои ги одбравме како тоа го прават жените со стил…