Иако има фантастични летни комбинации, упорно го крие лицето со телефон | Trendseteri
Menu

Иако има фантастични летни комбинации, упорно го крие лицето со телефон

Оваа блогерка ја следат над 140.000 на инстаграм, а никогаш не си го покажува лицето


Додека сите блогерки уживаат во славата и сакаат да бидат препознавани во јавноста и секојдневието, Јоана Тоја од Полска решава да остане анонимна.

Но, сигурно ќе ја запаметите по нејзините фантастични летни комбинации.

Во фокусот го става нејзиното чувство за мода, кратките фустанчиња во комбинација со патики и рамни сандали, сламени аксесоари…

Летната приказна на блогерката која упорно го крие лицето со телефон