Јелена Спенџарска вистинска дама во моќната кампања “Од жена за жени” на Ивана Кнез | Trendseteri
Menu

Јелена Спенџарска вистинска дама во моќната кампања “Од жена за жени” на Ивана Кнез

Јелена Спенџарска вистинска дама во моќната кампања “Од жена за жени” на Ивана Кнез

 

 

По повод месецот на жената и  осумгодишното постоење на “Студио Драма”, модниот дизајнер Ивана Кнез ја промовираше новата кампања насловена под мотото “Од жена за жени”.

Целта на оваа кампања е да се зајакне индивидуализмот на секоја жена во Македонија.

Оваа кампања е дело на познатата модна дизајнерка, костимограф и сопственик на “Студио Драма”, Ивана Кнез, во која можеме да ги видиме прекрасните, модерни и урбани дами, познатите ТВ водителки Јелена Спенџарска, Миа Костова и Елена Стефановска.

 “Од жена за жени” – “Со оваа кампања застануваме позади секоја жена во светов, позади секоја девојка која верува во себе, позади секое девојче кое сонува”– велат од Студио Драма.

Сакајте и почитувајте ја вашата дама, било да е мајка, сопруга или сестра. Посветувајте и внимание секојдневно, и направете да се чувствува посебно” – изјави Спенџарска.

Кампањата е снимена во “Хотел Арка”, фотографиите се дело на “Fairytale Photography”, видео продукција на “Аргона Продукција”, шминка “VD Make Up” и фризура  “Студио Сејменовски”.