И Панчо заигра чочек во тунелот | Trendseteri
Menu

И Панчо заигра чочек во тунелот

И Панчо заигра чочек во тунелот

 

 

 

Владимир Блажев попознат како Панчо од ДНК реши да направи химор за обожавателите и изврте едно оро во тунелот на новоотоворениот  автопат Демир Капија – Смоквица кој деновите се прослави со чочекот.

 

Почитувани, Ви стојам на располагање за секаков вид на отварање на : Тунели, чешмички, автопатишта, свадби и сите останати церемонии….. Цена во инбокс.Со почитПанчо#везам_ко_сингерица

Gepostet von Vladimir Blazev am Donnerstag, 3. Mai 2018

 

„Почитувани, Ви стојам на располагање за секаков вид на отварање на : Тунели, чешмички, автопатишта и сите останати церемонии. Цена во инбокс.
Со почит
Панчо“-напиша Панчо.