Гаро Тавитјан во дует со Паула Чарлестон – “Ocean Dream” | Trendseteri
Menu

Гаро Тавитјан во дует со Паула Чарлестон – “Ocean Dream”

Гаро Тавитјан во дует со Паула Чарлестон – “Ocean Dream”

 

 

Гаро Тавитјан ја промовира својата нова песна со видео издание кое го носи насловот „Ocean Dream“, која ја сними во дует со Паула Чарлестон.

 Автор на музиката, текстот и аранжманот е самиот Гаро. Додека видеоспотот го направи Александар Ристовски.