Forever young | Trendseteri
Menu

Forever Young

Забава за вечно младите


Забавата „Forever young“ во СЦ Борис Трајковски.

После долго време забава за сите генерации кои се вечно млади. Најдобрите ретро ДиЏеји на едно место, Трендсетери на лице место!

Годините се само бројка…бројката не значи години!

Забавата „Forever young“ во СЦ Борис Трајковски.