Вака го прават тоа светските трендсетерки | Trendseteri
Menu

Вака го прават тоа светските трендсетерки

Идеи за најдобра зимска комбинација на фармерки и џемпер

 

Омилен и безвременски спој на фармерки и џемпер, владее во моментот кога температурите ќе паднат под нула.

На прашањето дали комбинацијата на фармерки и џемпер е „basic“, секој што е поупатен во модата ќе ви каже дека е, затоа што навистина е.

Нема ништо впечатливо, ниту посебно елегантно во овој спој.

Меѓутоа голем број трендсетерки нема да се сложат со нас. Со оглед на тоа дека последните трендови носат разноврсност, односно комбинирање на само наизглед неспоиви парчиња и стилови, трендсетерките го имплементираа овој тренд во класичниот спој на фармерки и џемпер.

Во вакви комбинации може да изгледате многу, многу добро.

Уверете се сами: