За лето исполнето со многу забава – електрична даска за сурфање | Trendseteri
Menu

За лето исполнето со многу забава – електрична даска за сурфање

За лето исполнето со многу забава – електрична даска за сурфање

 

Ако сакате летово да си поминете незаборавно, сигурно ќе сакате да си набавите една ваква електрична даска за сурфање.

Заборавете на чекањето на совршениот бран или совршените временски услови за сурфање. Сега можете да ги имате најдобрите перформанси во најдобриот спорт на вода и сето тоа со електрични даски на компанијата Радин од Шведска. Со оваа електрична даска нема повеќе ограничувања, туку само одлична забава.

Electric Jetboard Lets You Surf On Any Water Surface

This board lets you surf almost anywhere (via NowThis Sports)

Gepostet von NowThis Future am Freitag, 11. Mai 2018