Најпопуларниот аксесоар во моментов | Trendseteri
Menu

Најпопуларниот аксесоар во моментов

Еден детал може да промени сè

 

Добриот аксесоар во вид на накит или кајш, чевли или капа, може во еден потег да го надогради стајлингот и веднаш да го подигне на повисоко ниво.

За таков аксесоар е важно да има некој впечатлив детал. Се работи за каишот на Valentino кој се појави уште во претходната сезона, но во оваа направи вистински бум. Го има во повеќе видови кожа и бои и на сите е изграфирана почетната буква на брендот “V” во златна боја.

Дури и обичниот аутфит со овој детал станува впечатлив, а тоа го знаат познатите светски трендсетерки.

Цената на овој каиш е 500 долари.