Тепачка за билети за најлудата ноќ во „DejaVu“ | Trendseteri
Menu

Тепачка за билети за најлудата ноќ во „DejaVu“

AMAR GILE два дена во популарното „DejaVu“

 

Балканската мега сензација AMAR GILE  ќе гостува два дена во популарното „DejaVu“ во Скопје. Прво ќе пее на автерворкот во петок,а  забавата ќе продолжи и  следниот  ден од 11 часот, со  денската журка која ќе трае до попладнето. Диџеј Здравко и Бланка во живо ќе бидат задолжени за новогодишната ноќ во „DejaVu“.  Од менаџментот на овој најпопуларен кафе-ресторан велат дека има голема навалица за карти и дека веќе се бара место повеќе. Влезот  е 500 денари, а храната и пијалоците се по редовни цени.
Резервации на тел: 076-304-009, 078-242-536.