Прав трендсетер на 21ви век | Trendseteri
Menu

Прав трендсетер на 21ви век

Александар Злтаноски – Пример за прав трендсетер!

 

Зошто е Александар  пример за секој прав трендсетер, може да погледнете на следниот видеозапис.

Погледнете и проценете сами. Но кога ќе го посетите Охрид, поминете кај Александар бидејќи…„Прај шо ке прајш, прво КАСНИ!

Од тимот на Трендсетери има едно огромно БЛАГОДАРИМЕ! 

 

Прај ш ке прај, прво КАСНИ!

Пример за прав трендсетер – Aleksandar Zlatanoski

Posted by Трендсетери on Donnerstag, 7. Dezember 2017