Аксесоари за мажи со изграден стил | Trendseteri
Menu

Аксесоари за мажи со изграден стил

Аксесоари за мажи со изграден стил

 

 

Како што велат модните експерти, стилот го прават малите нешта – деталите. Па според тоа, ние денес ви издвоивме интересни и тренди аксесоари кои се задолжителен дел од стилот на еден маж.

Иако, можеби аксесоарите од типот на чанта и ѓердани сеуште се одбивни за многумина од посилниот пол,  тие се задолжителните парчиња барем за оние кои имаат изграден стил и знаат како да ги износат.  Од галеријата во продолжение погледнете ги решенијата за аксесоари.