samsung s9 | Trendseteri
Menu

Tag: samsung s9

Samsung Galaxy S9 почнува…

24436
Samsung Galaxy S9 почнува со производство за да се натпреварува со iPhone 8   Јужнокорејскиот гигант тукушто ги претстави…