Despacito | Trendseteri
Menu

Tag: Despacito

5 Милијарди прегледи

4510
„Despacito“ е најемитуван видеозапис на сите времиња   „Luis Fonsi“ и „Daddy Yankee“ со „Despacito“ успеаа да срушат многу…