Adriana Lima | | Trendseteri
Menu

Tag: Adriana Lima

Адријана Лима со турски…

2583
Адријана Лима во љубов со познатиот турски бизнисмен Емир Ујар Адријана Лима ја надмина разделбата со турскиот писател Метин…