часовник | Trendseteri
Menu

Tag: часовник

Huawei Fit

1251
Huawei Fit – едноставен фитнес тракер со паметни можности   Huawei го претстави фитнес тракерот Fit, кој можеби не…

OMEGA и METAS –…

2543
Омега – името потекнува од 1894 година, збор кој изразува извонреден успех.   Повеќе од 120 години подоцна имаат…