Тамара Груовиќ | Trendseteri
Menu

Tag: Тамара Груовиќ

Месец на скорпиите

2687
Зошто се плашите од скорпиите?   Кога гледаме во една Скорпија, гледаме во една состојба на вечна побуна, во…