#Селдин Салиу | | Trendseteri
Menu

Tag: #Селдин Салиу

Одличен успех за Селдин…

3124
Селдин Салиу освои второ место на меѓународниот натпревар во Италија Петнаесет годишниот европскиот шампион во уметничко лизгање Селдин Салиу…