Космополитен | Trendseteri
Menu

Tag: Космополитен

Коктел на неделата: Космополитен

2920
Популарниот коктел од серијата “Сексот и Градот”   Космополитен е еден од светските популарни коктели кој претставува вистинско освежување.…