Карма | Trendseteri
Menu

Tag: Карма

Karma is a Bitch

7974
Се што правиме независно од тоа дали е добро и лошо кога тогаш ќе се одрази врз нас  …

Дали ве следи негативна…

4038
Ако сте ги почувствувале овие неколку работи, сте наследиле лоша семејна карма   Кармата претставува постојано созревање и развивање…