Капут | Trendseteri
Menu

Tag: Капут

Бел капут – Фаворит…

14193
Белиот капут е едно од оние гламурозни парчиња во вашиот гардеробер кое самостојно може да создаде цела модна приказна…

Знаеш ли кој е…

3841
Зима е, значи време е за капут!   Зимскиот капут е многу исплатлива инвестиција, затоа што еднаш кога ќе…

Ова е нај хит…

2514
Заборавете на класичните црна и сива, со ваков капут ќе бидете во тренд   Минатата година колекциите на луксузните…