Емир Ујар | Trendseteri
Menu

Tag: Емир Ујар

Адријана Лима со турски…

2918
Адријана Лима во љубов со познатиот турски бизнисмен Емир Ујар Адријана Лима ја надмина разделбата со турскиот писател Метин…