Депилација | Trendseteri
Menu

Tag: Депилација

Дали секогаш имате мозолчиња…

3154
Како да ја спречите појавата на мозолчиња после депилација? Иако се здодевни, мозолчињата после депилација не се невообичаени. Бидејќи…