војкан | Trendseteri
Menu

Tag: војкан

Војкан Андреевски- Урбан дечко…

8008
  Урбан дечко со фенци приказна   Стилистот Војкан Андреевски,сопственикот на салонот за убавина “В.А. фешн“ во Скопје  никогаш,ама…