Васил Јанкула | | Trendseteri
Menu

Tag: Васил Јанкула

„Преспанскиот херој“ Васил пред…

2762
Васил Јанкула со оптимистички дух и храбро срце Васил Јанкула од Преспа, кој боледува од целебрална парализа, е човек…