агресивни деца | | Trendseteri
Menu

Tag: агресивни деца

Невоспитани луѓе имаат агресивни…

44626
Распуштените деца имаат распуштени родители   Родителите ги испуштаат од раце своите деца од различни причини, незрелост, неодговорност, развод…