Ferrari 275 GTB/C Speciale | Trendseteri
Menu

Ferrari 275 GTB/C Speciale

8. Ferrari 275 GTB/C Speciale од 1965

 

Овој модел на Ferrari од серијата 275 GTB е најбаран по Ferrari GTO. Од оваа серија постојат моментално само уште 12 возила. Продедно е на аукција во Sotheby´s за 26,4 милиони долари.

број 9 број 7