Петочна забава која не се пропушта! | Trendseteri
Menu

Петочна забава која не се пропушта!


BOKA CONGA / live & DJ BOBI LATINO


Журка која не се пропушта

BOKA CONGA / live & DJ BOBI LATINO во Casa Cubana

Петок 03. мај со почеток од 22ч.

Инфо и резервации на: 072 311792 – 075 339588