Pro | | Trendseteri
Menu

Tag: Pro

„Lenovo Z6 Pro“ со…

3774
Лудилото за повеќе мегапиксели не стивнува Борбата за мегапиксел повеќе кај камерите на паметните телефони оди во следен круг.…

Новиот „Huawei Mate 20…

1728
Најмоќниот „паметен телефон“ досега   „Huawei“ успешно ја зврши изработката на наследникот на „Huawei Mate 10“. Новиот „Huawei Mate…